آشپزینکات آشپزی

علت گازدار شدن آب زرشک (ترفندهای از بین بردن آن)

آب زرشک، یک نوشیدنی خوشمزه و سرشار از خاصیت برای بدن است. اما یکی از مشکلاتی که اغلب در هنگام نگهداری از آب زرشک با آن مواجه می‌شویم، گازدار شدن آن است. در این مقاله از مجله اکالا، علت گازدار شدن آب زرشک و ترفندهای از بین بردن آن را شرح می‌دهیم.

علت گازدار شدن آب زرشک

در ادامه به بررسی دلایل گازدار شدن آب زرشک می‌پردازیم.

فعالیت آنتی‌اکسیدان‌ها

یکی از دلایل اصلی گازدار شدن آب زرشک، فعالیت طبیعی آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن است. این آنتی‌اکسیدان‌ها که پس از آبگیری زرشک فعال می‌شوند، می‌توانند واکنش‌هایی ایجاد کنند که منجر به تولید گاز در آب زرشک شوند.

عدم وجود مواد افزودنی

یکی دیگر از دلایل ایجاد گاز در آب زرشک خانگی، طبیعی بودن آن و عدم استفاده از مواد نگهدارنده و افزودنی در تهیه آن است. در مقابل، آب زرشک‌های صنعتی به دلیل داشتن افزودنی‌های مختلف، کمتر دچار این مشکل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه روغن هسته انار خانگی؛ طبیعی و پرخاصیت

ترفندهای از بین بردن گاز آب زرشک

ترفندهای از بین بردن گاز آب زرشک

دو روش از بین بردن گاز آب زرشک عبارتند از:

نیمه باز گذاشتن درب ظرف

برای از بین بردن گاز آب زرشک به روش طبیعی و بدون استفاده از افزودنی‌های شیمیایی کافی است درب ظرف حاوی آب زرشک را کمی باز بگذارید. با این کار، گازهای تولید شده به تدریج خارج شده و از گازدار شدن بیش از حد آب زرشک جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب شلغم ترکی

جوشاندن آب زرشک

برای افزایش ماندگاری آب زرشک و جلوگیری از گازدار شدن آن می‌توانید آن را بجوشانید. این روش باعث می‌شود آب زرشک شما برای مدت طولانی‌تری قابل مصرف باشد. با این حال، توجه داشته باشید که حرارت دادن ممکن است برخی از خواص مفید آب زرشک را کاهش دهد.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا به بررسی علت گازدار شدن آب زرشک پرداختیم و ترفندهای از بین بردن آن را نیز شرح دادیم. در پایان، توصیه می‌کنیم که همیشه به اندازه‌ای که نیاز دارید آب زرشک تهیه کنید تا با گازدار شدن آن مواجه نشوید.

۲/۵ (۱ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا