سبک زندگینکات خانه داری

راهنمای خرید گوشت‌کوب برقی؛ ۹ نکته‌ای که باید قبل از خرید بدانید

گوشت‌کوب‌‌های برقی که امروزه در اکثر آشپزخانه‌ها یافت می‌شوند، آشپزی را به طور قابل توجهی ساده‌تر کرده‌اند. اما با توجه به تنوع زیاد این دستگاه، انتخاب یک گوشت‌کوب برقی مناسب می‌تواند چالش‌برانگیز باشد.

در این مقاله قصد داریم شما را با نکات مهم خرید گوشت‌کوب برقی آشنا کرده و کاربردهای این دستگاه را عنوان کنیم. پس با این قسمت از مجله اکالا و راهنمای خرید گوشت‌کوب برقی + کاربرد آن همراه باشید.

راهنمای انتخاب و خرید گوشت‌کوب برقی

در ادامه، ۹ نکته‌ مهم که قبل از خرید گوشت‌کوب برقی باید در نظر بگیرید را شرح می‌دهیم.

قدرت موتور گوشت‌کوب برقی

یکی از مهم‌ترین عواملی که هنگام خرید گوشت‌کوب برقی باید به آن توجه کنید، قدرت موتور آن است. قدرت موتور نشان‌دهنده توانایی دستگاه در انجام کارهای مختلف است. هرچه قدرت موتور بالاتر باشد، گوشت‌کوب قادر خواهد بود مواد غذایی سخت‌تر و سفت‌تر را با سرعت بیشتری خرد و مخلوط کند. گوشت‌کوب‌های برقی با توان‌های مختلفی در بازار موجود هستند که هر کدام برای کاربرد خاصی مناسب‌اند.

برای مثال، مدل‌هایی با توان زیر ۴۰۰ وات برای تهیه پوره‌ مثل پوره سیب‌زمینی و مخلوط کردن مواد درون سوپ‌ ایده‌آل هستند. دستگاه‌هایی با توان ۴۰۰ تا ۶۰۰ وات می‌توانند موادی مانند میوه‌ها و سبزیجات را به راحتی خرد و مخلوط کنند. اگر نیاز به دستگاهی دارید که بتواند موادی مانند یخ یا حتی گوشت را خرد کند، بهتر است به سراغ مدل‌هایی با توان بالای ۶۰۰ وات بروید.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید فرش ماشینی

راهنمای انتخاب و خرید گوشت‌کوب برقی

نوع گوشت‌کوب برقی

هنگام خرید گوشت‌کوب برقی، توجه به نوع دستگاه نیز بسیار مهم است. به طور کلی، گوشت‌کوب‌های برقی به سه دسته اصلی ساده، چندکاره و گوشت‌کوب‌ غذاساز تقسیم می‌شوند. مدل‌های ساده، همانطور که از نامشان پیداست، برای انجام وظایف اولیه مانند مخلوط کردن و پوره کردن مواد غذایی طراحی شده‌اند و معمولا به یک لیوان مدرج مجهز هستند.

اگر به دنبال عملکردهای متنوع‌تری هستید، گوشت‌کوب‌های چندکاره گزینه مناسبی خواهند بود. این مدل‌ها علاوه بر عملکرد اصلی، قابلیت همزدن و خرد کردن مواد را نیز دارند. در نهایت، اگر به دنبال یک دستگاه همه کاره هستید، گوشت‌کوب‌های غذاساز کامل‌ترین گزینه هستند.

این دستگاه‌ها علاوه بر ویژگی‌های مدل‌های قبلی، مجهز به کاسه غذاساز و دیسک‌های متنوعی هستند که به شما امکان پوره کردن، ورقه کردن مواد غذایی و خیلی از کارهای دیگر را می‌دهند.

بیشتر بخوانید: چگونه بهترین اجاق گاز رومیزی را انتخاب کنیم؟ راهنمای کامل خرید

ایمنی گوشت‌کوب برقی

یکی دیگر از نکات مهمی که باید هنگام خرید گوشت‌کوب برقی به آن توجه کنید، ایمنی آن است. مدل‌های پیشرفته‌تر معمولا به ویژگی‌های ایمنی بیشتری مجهز شده‌اند تا از بروز هرگونه مشکل در حین استفاده جلوگیری کنند. برای مثال، وجود قفل کودک در برخی مدل‌ها، از روشن شدن تصادفی دستگاه جلوگیری می‌کند که این ویژگی برای خانواده‌هایی که فرزند کوچک دارند بسیار کاربردی است.

همچنین، برخی از دستگاه‌ها به سیستم خاموشی خودکار مجهز هستند که در صورت گرم شدن بیش از حد موتور، دستگاه را خاموش می‌کند و به این ترتیب، طول عمر موتور افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید هود آشپزخانه

تیغه‌های گوشت‌کوب برقی و جنس آن‌ها

تیغه‌های گوشت‌کوب برقی یکی از مهم‌ترین بخش‌های این دستگاه هستند. بهترین تیغه‌ها از جنس استیل ضدزنگ یا تیتانیوم ساخته می‌شوند که علاوه بر مقاومت بالا در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی، دوام بسیار زیادی داشته و تیزی خود را برای مدت طولانی حفظ می‌کنند. از نظر طراحی نیز تیغه‌های چهار پره نسبت به تیغه‌های دو پره عملکرد بهتری دارند.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید زودپز + نکات ایمنی و کاربرد

تیغه‌های گوشت‌کوب برقی و جنس آن‌ها از نکات مهمی که قبل از خرید گوشت‌کوب برقی باید در نظر بگیرید

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید چرخ گوشت

جنس پایه و میله گوشت‌کوب برقی

هنگام خرید گوشت‌کوب برقی به جنس پایه و میله آن توجه کنید. پایه گوشت‌کوب برقی باید از جنس مقاوم و بادوامی باشد تا زود خراب نشود. معمولا پایه گوشت‌کوب‌ها از استیل ضدزنگ، پلاستیک باکیفیت یا ترکیبی از این دو ماده ساخته می‌شود. اگرچه پایه‌های پلاستیکی سبک‌تر و ارزان‌تر هستند، اما به دلیل مقاومت کمتر در برابر ضربه، عمر کمتری دارند.

در مقابل، پایه‌های استیل ضدزنگ به دلیل مقاومت بسیار بالا در برابر خوردگی، زنگ‌زدگی و ضربه، گزینه بهتری برای استفاده طولانی‌مدت هستند. علاوه بر پایه، بخش میله و سر گوشت‌کوب نیز باید از استیل ضدزنگ باشند تا در تماس با مواد غذایی و رطوبت، دچار تغییر رنگ یا زنگ‌زدگی نشوند.

طراحی گوشت‌کوب برقی

هنگام خرید گوشت‌کوب برقی، توجه به طراحی ارگونومیک آن از اهمیت بالایی برخوردار است. یک گوشت‌کوب برقی باید به گونه‌ای باشد که در صورت استفاده طولانی‌مدت، احساس خستگی در دست ایجاد نکند. دسته‌های ضد لغزش نیز می‌توانند به کنترل بهتر دستگاه کمک کنند.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید آبمیوه‌ گیری؛ به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

وزن گوشت‌کوب برقی

گوشت‌کوب‌های برقی سبک‌، انتخابی ایده‌آل برای استفاده‌های روزمره و طولانی‌مدت هستند. وزن کم این دستگاه‌ها باعث می‌شود تا در حین کار با آن‌ها، دست‌ها کمتر خسته شوند. این ویژگی برای افرادی که نیاز به استفاده مکرر از گوشت‌کوب برقی دارند، بسیار اهمیت دارد.

وزن گوشت‌کوب برقی از نکات مهمی که قبل از خرید گوشت‌کوب برقی باید در نظر بگیرید

بیشتر بخوانید: تمیز کردن لکه فرش با سرکه و جوش شیرین در منزل

تنظیمات سرعت گوشت‌کوب برقی

مدل‌های ساده‌ گوشت‌کوب برقی معمولا به یک یا دو حالت سرعت مجهز هستند که برای انجام کارهای روزمره مانند پوره کردن سیب‌زمینی مناسب است. اما اگر به دنبال دستگاه دقیق‌تر هستید، بهتر است به سراغ مدل‌هایی با ویژگی تنظیم سرعت بروید. این مدل‌ها به شما امکان می‌دهند تا سرعت دستگاه را با توجه به نوع مواد غذایی و نتیجه دلخواه خود تنظیم کنید.

قابلیت جداسازی قطعات گوشت‌کوب برقی

آخرین معیار مهم برای خرید گوشت‌کوب برقی، قابلیت جداسازی قطعات آن است. این ویژگی باعث می‌شود که تمیز کردن گوشت‌کوب بسیار آسان‌ شود. پس هنگام خرید گوشت‌کوب برقی، مدلی را انتخاب کنید که تمام یا برخی از قطعات آن قابل جدا شدن باشند.

بیشتر بخوانید: سرویس استکان نعلبکی جدید و مدرن بلور

کاربرد گوشت‌کوب برقی

گوشت‌کوب برقی بسته به مدل و امکانات آن، کاربردهای گسترده‌ای دارد. این دستگاه همه کاره می‌تواند برای انجام بسیاری از کارها از جمله له کردن، خرد کردن، مخلوط کردن، آسیاب کردن، پوره کردن، هم زدن و رنده کردن انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

کاربرد گوشت‌کوب برقی از نکات مهمی که قبل از خرید گوشت‌کوب برقی باید در نظر بگیرید

در این بخش از مجله سبک زندگی اکالا تلاش کردیم تا با ارائه راهنمای خرید گوشت‌کوب برقی، شما را در انتخاب بهترین گوشت‌کوب برقی موجود در بازار یاری کنیم. امیدواریم با استفاده از این اطلاعات بتوانید گوشت‌کوبی متناسب با نیازهای خود بخرید و از پخت‌وپز لذت بیشتری ببرید.

یک دیدگاه

  1. سلام دوستان ، من از گوشت کوب برقی واسه پوره کردن غذای کودک استفاده میکنم و یه وسیله ضروری برا خانواده هایی که بچه کوچیک دارن و عاشق سفر هستن
    حملش راحته و گوشه ساک جا میشه
    و داخل همون قابلمه میشه غذا رو میکس کرد و هی جابه جاش نکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا