۵ راهکار طلایی برای جلوگیری از تلخ شدن میرزا قاسمی
میرزا قاسمی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه میشود. اما گاهی ممکن است این غذای ساده تلخ شود و طعم اصلی خود را نداشته باشد. در ادامه با اکالا بلاگ همراه باشید تا با راهکارهای جلوگیری از تلخ شدن میرزا قاسمی آشنا شوید.
نکات جلوگیری از تلخ شدن میرزا قاسمی
در این بخش مهمترین دلایلی که باعث میشوند یک میرزا قاسمی تلخ داشته باشید و راهکارهای جلوگیری از آن را برایتان شرح خواهیم داد.
۱- انتخاب بادمجان مناسب
در غذاهایی که برای تهیه آنها باید از بادمجان استفاده کنید، بهتر است بادمجانهای قلمی، براق و سنگین را انتخاب کنید.تازه بودن نیز از فاکتوهای مهم در انتخاب بادمجان است. این بادمجانها معمولا تلخ نیستند و طعم خوبی به غذا میبخشند.
۲- گرفتن تلخی بادمجان
یکی از علتهای اصلی که منجر به تلخی میرزا قاسمی میشود، نگرفتن تلخی بادمجان است. برای این منظور میتوانید قبل از استفاده از بادمجان، به آن کمی نمک بزنید و ترجیحا در معرض نور خورشید قرار بدهید. سپس بین نیم تا یک ساعت صبر کنید و آنها را بشویید.
به علاوه به جای این روش میتوانید داخل یک ظرف مقداری آب و آبلیمو بریزید و بادمجانها را به مدت نیم ساعت داخل آن قرار بدهید تا تلخی آن گرفته شود.
۳- سرخ کردن به اندازه بادمجانها
بادمجان را نباید خیلی کباب کنید. گاهی اوقات این مورد باعث تلخ شدن یا بدمزه شدن میرزا قاسمی میشود. فقط در حدی بادمجانها را دودی کنید که پوست آنها به راحتی جدا شود.
بیشتر بخوانید: راهکارهای طلایی برای رفع تلخی خورشت قیمه
۴- خارج کردن تخم بادمجانها
بعد از جدا کردن پوست بادمجانها، حتما تخم آنها را نیز خارج کنید. تخم بادمجانها تاثیری منفی بر طعم میرزا قاسمی دارند و غذای شما را تلخ میکنند.
۵- استفاده به اندازه از ادویه و سیر
اگر مقدار زردچوبه و سیر زیاد باشد، میرزا قاسمی تلخ خواهد شد. پس در مصرف آنها زیادهروی نکنید تا در نهایت غذایی خوشمزه داشته باشید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا ترفندهای جلوگیری از تلخ شدن این غذای اصیل شمالی (میرزا قاسمی) را برایتان شرح دادیم. این نکات را به خاطر بسپارید تا بتوانید یک میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص تهیه و نوش جان کنید.