۳ ترفند طلایی برای نگهداری انار با پوست؛ به مدت طولانی در خانه
انار، این نوبرانه فصل پاییز یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین میوههایی است که در طعمهای مختلفی مناسب با هر ذائقهای یافت میشود. میوه انار به تنهایی به روش های مختلفی خورده میشود. انارهای شیرین و آبداری که میتوان آب آنها را گرفت یا انارهای دانه سرخ و ملسی که ترکیب کردنشان به همراه مقداری نمک و نعنا خشک یک ترکیب بسیار جذاب و پرطرفدار است.
از انار در تهیه انواع دسر، سالاد و غذا استفاده میشود. نگهداری صحیح و اصولی انار باعث ماندگاری بیشتر این میوه بهشتی می شود. ما امروز در مجله اینترنتی اکالا بلاگ ۳ روش نگهداری از انار با پوست را به صورت دقیق و کامل به شما آموزش خواهیم داد پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
روشهای نگهداری انار با پوست در خانه
در این بخش به ۳ ترفند طلایی برای نگهداری انار با پوست به مدت طولانی در خانه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
روش اول | استفاده از روغن نباتی
یکی از روشهای بسیار ساده و در دسترسی که به شما کمک میکند تا انار را برای مدت طولانیتری در خانه نگهداری کنید استفاده از روغن نباتی است. در این روش نگهداری کافیست که پوست انار را با مقداری روغن نباتی چرب کنید. تمام نقاط وسطح پوسته ی انار را با لایه نازکی روغن نباتی بپوشانید سپس انارهای چرب شده را درون پلاستیک قرار دهید و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.
در این روش بهتر است برای نگهداری در مدت زمان بیشتر انار را در یخچال نگهداری کنید. روغن از خشک شدن پوست انار جلوگیری میکند و باعث میشود انار رطوبتش را از دست ندهد. پلاستیک مانعی می شود تا پوست انار در مجاورت با هوا قرار نگیرد و مدت زمان بیشتری چرب بماند. با استفاده از این روش انار را تا چند ماه میتوانید درون یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انار؛ خوشمزه و ملس
روش دوم | استفاده از جاذبها
در دومین روش برای نگهداری انار با پوست میتوانید از جاذبها کمک بگیرید که موجب جذب اتیلن میشوند. این جاذبها از مواد مختلفی مانند کربن فعال یا کاغذ نیمهسودایی تشکیل شده اند. این جاذبها در یخچال در کنار انار قرار میگیرند تا از فساد زودرس میوه جلوگیری کنند.
حتما در این روش نگهداری نیز توجه داشته باشید انارهای که پوستشان زخمی است یا ترک دارند را از سایر میوهها جدا کنید. انارها را کاملا خشک کنید و آنها را درون سبد مناسبی یا در قسمت جامیوهای یخچال به همراه اتیلنها نگهداری کنید. با کمک این روش انارهای شما ۲-۳ هفته تازه و شاداب میمانند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک انار خانگی
روش سوم | نگهداری سنتی انار در گودال
در گذشته باغداران به دلیل نبود امکانات کافی از روشهای سنتی و سادهای برای نگهداری از محصولاتشان کمک میگرفتند. اگر شما مکانی دارید که میتوانید از این روش کمک بگیرید جالب است که بدانید با این روش حدود ۴ ماه میتوانید انارها را تازه و شاداب نگهداری کنید.
برای نگهداری انار در گودال باید گودالی به اندازه حجم انارهایتان حفر کنید. ته گودال را با کمک سنگهای رودخانه ای بپوشانید. انارها را روی آنها بچینید و با برگهای چنار روی آنها رابپوشانید سپس لایه دیگری از انار را روی برگها بچینید و این کار را تا پایان یافتن میوها ادامه دهید.
اگر مقدار انارهایتان کمتر است یا فضای کافی برای این کار را ندارید میتوانید انارها را درون صندوق چوبی بچینید. روی آنها برگها چنار قرار دهید و لایه دیگری از میوه روی برگها بچینید. اطراف صندوق را با گل یا کاه گل به خوبی بپوشانید. در این روش نیز انارها به مدت ۳-۴ ماه تازه و شاداب می مانند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش انار؛ خوشمزه و خوشرنگ
بهترین روش نگهداری انار دانه شده در فریزر
در این روش برای سهولت میل کردن انار میتوانید انارها را دانه کنید. برای بالاتر رفتن سرعت و روند یخ زدن میتوانید ته یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید. لایه نازکی از انارهای دانه شده را روی کاغذ روغنی بریزد، توجه داشته باشید که بهتر است دانههای انار کمی از یکدیگر فاصله داشته باشند.
سینی را ۳۰-۶۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا دانهها نیمه منجمد شوند. حال دانههای نیمه یخ زده را درون زیپکیپ یا پلاستیک فریزر قرار دهید و درب آن را محکم ببنید و در فریزر نگهداری کنید.
با این روش به راحتی تا ۶ ماه میتوانید انار را به صورت تازه درون فریزر نگهداری کنید. توجه داشته باشید که در زمان فریز کردن دانههای انار اگر دانهای له شده یا خراب را مشاهده کردید آن را جدا کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین روشهای دانه کردن انار
انار به صورت عادی چند روز در خانه سالم باقی میماند؟
پوست رویه انار را بررسی کنید، در صورت سالم بودن انار و نداشتن هیچ گونه سوراخ یا شکافی در آن با توجه به تازگی میوه ۷-۱۰ روز در یخچال تازه میماند.
بیشتر بخوانید: بهترین و بدترین زمان خوردن آب انار
انار چه خواصی دارد؟
انار خاصیت ضد التهابی دارد، درد مفاصل را تسکین میدهد. فیبر موجود در انار به شما کمک میکند تا رودههای سالمی داشته باشید. مصرف انار باعث کاهش فشار خون میشود و برای لاغری مفید است.
از اینکه تا پایان این مقاله نیز با مجله آشپزی اکالا همراه بودید بسیار خرسندیم و تا آموزشهای بعدی شما را به خداوند بزرگ و منان میسپاریم.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
خیلی خوب و عالی بود
مرسی از راهنماییتون
یعد از کندن انار دو یک هفته بماند. بعد داخله پلاستیک در جایی که آفتاب نباشد. توی هوای آزاد تا سه ماه سالم میماند
سلام اصلا نیازی به این کارها نیست من سالها همه روش ها را تجربه کردم نکات زیر را انجام دهید
۱ هنگام جمع کردن انار به هیچ عنوان ضربه نخورد
۲ داخل سطل پلاستیکی یا داخل کیسه معمولی و سپس داخل دیگ روی یا مسی قرار دهید و درب آن باز باشد و فقط کیسه یا پارچه روی آن قرار دهید
در انباری سردی که آفتاب گیر نیست و پنجره آن باز هست و دمای آن در زمستان با دمای بیرون یکی باشد قرار دهید ..و روی هم زیاد نباشد که فشار بیاورد و هر چند ماه یکبار دست چین کنید تا شب عید سالم و تازه می ماند فقط ضربه نزنید و در پایان آبان یا اوایل آذر انار ها را از درخت جمع کنید تمام
خیلی خوب بود
سلام عالی بود منکه استفاده کردم ممنون
ممنون از مقاله آموزشیتان عالی بود