آشپزینکات آشپزی

۶ مورد از راز و رمزهای پفکی شدن همبرگر خانگی!

امروزه کمتر کسی یافت می‌شود که با طعم همبرگر آشنایی نداشته باشد. همبرگر یکی از پرطرفدارترین ساندویچ‌های بین‌اللملی است که تقریبا در تمام کشورها با این نام شناخته شده است، در انگلستان به آن بیف برگر یا برگرگفته می‌شود. یک برگ گوشت چرخ‌کرده که در میان یک نان گرد به همراه مخلفات اصلی ساندویچ قرار گرفته است اجزای اصلی همبرگر را تشکیل می‌دهد.

امروزه با قیمت‌های بسیار بالا مواد غذایی آماده تهیه انواع خوراکی‌ها در خانه مقرون به صرفه و البته بهداشتی‌تر است. تهیه همبرگر خانگی کار سختی نیست و شما با دانستن رازورمزهای پفکی شدن آن می‌توانید بهترین همبرگر خانگی را تهیه و نوش جان کنید. ما امروز در مجله اینترنتی اکالا بلاگ ۶ رازی که در تهیه همبرگر پفکی و لذیذ باید بدانید را آموزش خواهیم داد. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

۶ راز اصلی برای پفکی شدن همبرگر که باید بدانید!

تاریخچه همبرگر اصالتا به آلمان و شهر هامبورگ برمی‌گردد. همبرگرها اغلب با گوشت گاو و گوساله درست می‌شوند. گاهی از ترکیب گوشت گاو، گوساله و گوسفند یا در برخی از کشورها از گوشت خوک تهیه می‌شوند. در برخی منوها هبرگر‌های از گوشت مرغ، شترمرغ، کوسه، خرچنگ، ماهی، میگو، خرگوش، غاز و اردک نیز قابل سرو است.

۱- انتخاب گوشت گوساله مرغوب

انتخاب گوشت تازه و مرغوب یکی از مهم‌ترین عوامل در طعم و البته بافت همبرگر شماست. بهترین نوع گوشت برای همبرگر گوشت گوساله جوان است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ

۲- داغ بودن روغن

یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث پف کردن همبرگر شما می‌شود روغن کافی و البته داغ است. بهتر است از تابه کوچکی استفاده کنید تا بتوانید مقدار بیشتری روغن در آن بریزید و در زمان سرخ کردن همبرگر به خوبی در روغن غوطه‌ور باشد. توصیه میکنیم همبرگرها را یکی یکی سرخ کنید تا حرارت بالای روغن حفظ شود و همبرگرها فضای کافی برای پف کردن را داشته باشند.

رازهای اصلی برای پفکی شدن همبرگر که باید بدانید!

۳- استفاده مناسب از پودر سوخاری

استفاده از پودر سوخاری در تهیه همبرگر یکی دیگر از عوامل مهم پفکی شدن آن است. پودر سوخاری از چسبندگی بیش از حد و لاستیکی شدن برگر جلوگیری می‌کند. البته باید توجه داشته باشید که با توجه به مقدار مواد اولیه‌تان پودر سوخاری را متناسب با آن بیفزایید زیرا اگر بیشتر از حد نرمال پودر سوخاری به همبرگر زنید طعم آن را به کتلت نزدیک خواهید کرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی؛ پیتزا مینی با نون همبرگر

۴- استفاده از میکسر

یکی از رازهای پفکی شدن همبرگر در رستوران ها استفاده از میکسر به جای چرخ‌گوشت است. برای داشتن همبرگری پف دار و حجیم بهتر است گوشت را با میکسر له کنید و از چرخ‌گوشت استفاده نکنید.

۵- استفاده از قالب برگر

اگر از قالب‌های برگر در دسترس داشته باشید و استفاده کنید قطعا ضخامت همه برگرها و در نهایت میزان پف کردنشان برایتان قابل کنترل است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه همبرگر گیاهی با لوبیا و سویا

پفکی شدن همبرگر خانگی

۶- مدت زمان پخت

مدت زمان سرخ کردن، گریل کردن یا پختن برگر در بافت نهایی آن و پفکی بودن برگر بسیار تاثیرگذار است. زمانی‌که یک‌طرف‌برگرهای شما حالت پختگی به خود گرفت و گوشت کمی جمع شد زمان برگرداندن و سرخ کردن طرف دیگر برگر است. اگر برگر زیادی سرخ شود پف و لطافت و تردی خود را از دست می‌دهد و حالت خشک و تختی به خود می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ترکیبات و طرز تهیه ادویه همبرگر رستورانی

امیدواریم که شما نیز با کمک گرفتن از ترفند‌های بالا بتوانید پفکی‌ترین و لذیذترین همبرگرهای خانگی را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش‌جان کنید. از این‌که تا پایان این مقاله با مجله آشپزی اکالا همراه بودید بسیار خرسندیم و تا آموزش‌های بعدی شما را به خداوند بزرگ و منان می‌سپاریم.

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا